Martela_Outlet_Kaikki_loppuvuoden_hankinnat_1050x413px_verkkosivut

 

 

TERVETULOA UUDISTUNEESEEN VERKKOKAUPPAAMME

Kaikki loppuvuoden kalustehankinnat nyt -20%! 
Kampanja on voimassa vuoden loppuun saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää, tarjous ei koske tehtaaneriä.
(Alennettu kampanjahinta tulee näkyville sähköpostitse saamaasi tilausvahvistukseen.)
 

Martela Outlet -verkkokauppa palvelee sinua vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Martela Outlet -verkkokaupasta voit ostaa kierrätettyjä, huollettuja ja kunnostettuja, lähes uuden veroisia käytettyjä toimistokalusteita työpaikkasi tai kotisi tarpeisiin. Martela Outletista löydät niin toimistopöydät ja työtuolit kuin tilanjakajiksi soveltuvat sermitkin.

Martela Outlet -myymälät sijaitsevat Tampereella, Turussa ja Vantaalla. Verkkokauppaostokset voidaan myös noutaa ja maksaa myymälöissä.
Huomioithan, että myymälöiden ja verkkokaupan valikoimat poikkeavat toisistaan.

  • Martela_Outlet_etusivu_500x600px
     
  • WASTE NOTHING

    Edistykselliset yritykset näkevät vastuullisen työympäristön tärkeänä osana vastuullisuusstrategiaansa ja hyödyntävät kumppaneiden asiantuntemusta sen huomioimisessa.

    Waste Nothing -periaatteen tavoitteena on minimoida ympäristökuormitus ja mahdollistaa käytettyjen kalusteiden kierrätys paikallisesti. Esimerkiksi vuonna 2018 kierrätyspalvelumme otti vastaan jopa 2,7 miljoonaa kiloa käytettyjä toimistokalusteita ja noin 20 000 käytettyä sohvaa, työpöytää ja muuta kalustetta löysi uuden käyttäjän. Hyväkuntoiset kalusteet myydään suoraan eteenpäin Martela Outlet -myymälöiden ja verkkokaupan kautta, osa huolletaan ja verhoillaan uudelleen ennen myyntiä. Loput kalusteet hyödynnetään energiantuotannossa tai uusioraaka-aineena.

    Kierrätystoiminta edistää organisaatioiden vastuullisuutta vähentämällä ympäristökuormitusta. Lisäksi kierrätyspalvelu säästää aikaa, pienentää kalusteiden varastointikuluja ja poistaa korkeat kaatopaikkamaksut. Kalustekunnostus- ja huoltopalvelumme lisää kalusteiden käyttöikää ja ennaltaehkäisee uusien tuotteiden valmistamisen aiheuttamia ympäristövaikutuksia.