Käytettyjen toimistokalusteiden verkkokauppa

 

LAADUKKAITA KÄYTETTYJÄ JA HUOLLETTUJA TOIMISTOKALUSTEITA

Lähes uudenveroiset työtuolit

Martela Outletissa myytävät käytetyt työtuolit ovat aina tarkastettuja tai huollettuja ja uudelleenverhoiltuja, lähes uudenveroisia, laatutuoleja, joilla on takuu.

Huolto ja uudelleenverhoilu

Huollossa käytämme varaosina valmistajan alkuperäisiä osia ja tuolit verhoillaan Martelan laadukkailla kankailla. Värit musta,harmaa, sininen ja punainen sekä yksittäisiä värivaihtoehtoja.

Tehtaanerät ja Outlet-tuotteet

Myymme myös mallistosta poistetuista osista koottuja käyttämättömiä työtuoleja sekä Outlettia varten valmistettuja eriä.

YHDISTELMÄ KÄYTETTYJÄ JA UUSIA OSIA

Pöytien kannet

Kannet voivat olla käytettyjä tai valmistettu kakkoslaatuisesta viilusta. Käytetyt kannet on aina tarkistettu. Kansien väreinä esim. pyökki, koivu ja vaaleanharmaa.

Pöytien jalustat

Jalustoissa hyödynnämme käytettyjä osia mm. pöydän kehikko tai jalat voivat olla käytettyjä. Jalustojen värit esim. harmaa, kromi, musta.

Korkeussäätö

Kaikki pöytämme on varustettu säädettävillä jaloilla. Manuaalisesti säädettävien pöytien korkeussäätö on 62-82 cm ja sähkösäätöisen pöydän 65-130 cm.

MARTELAN YMPÄRISTÖÄ SÄÄSTÄVÄ TOIMINTATAPA

Martela Outlet -ketjun taustalla on Martelan ympäristöä säästävä toimintatapa, joka huomioi kalusteen koko elinkaaren aina uuden tuotteen materiaalivalinnoista sen jatkokäyttöön. Koska laadukkaat kalusteet suunnitellaan lähtökohtaisesti pitkäikäisiksi, ne kestävät usein käyttöä ensimmäisen omistajan jälkeenkin.

MARTELAN KIERRÄTYSPALVELU

Martelan kierrätyspalvelun kautta tulevat kalusteet tarkistetaan – hyväkuntoiset ja kunnostetut päätyvät myyntiin Outlet-myymälöihin. Käyttöön kelpaamattomat kalusteet puretaan ja komponentit lajitellaan. Materiaalit hyödynnetään energiantuotannossa tai toimitetaan teollisuuteen uusioraaka-aineeksi – kaatopaikalle päätyy vain murto-osa.

TYÖ ITÄMEREN PUOLESTA TEHDÄÄN MARTELA OUTLETIN SÄHKÖPÖYTIEN ÄÄRESSÄ

Itämeren puolesta työskentelevä Baltic Sea Action Group on kymmenen hengen asiantuntijaorganisaatio. Kun BSAG muutti uusiin tiloihin, vaihdettiin vanhat ja kömpelöt työpöydät kierrätettyihin Martelan sähköpöytiin.  Lue koko referenssi

TILAA UUTISKIRJEEMME

Kiinnostaako sinua saada työympäristöihin liittyviä uutisia sekä Martela Outletin tarjouksia? Klikkaa tästä ja liity postituslistalle.

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä myymälöihimme sinua askarruttavissa kysymyksissä.
Vastaamme kysymyksiin mahdollisimman pian.

Tampere
Vantaa

Linkki rekisteriselosteeseemme
GDPR & yksityisyys