MARTELAN KIERRÄTYSTOIMINTA

Kalustekunnostus- ja huoltopalvelumme lisää kalusteiden käyttöikää ja ennaltaehkäisee uuden tuotteen valmistamisen aiheuttamat ympäristövaikutukset. Kun ensimmäinen käyttäjä ei niitä enää tarvitse, kalusteet voidaan puhdistaa, uudelleenverhoilla tai uudelleen valmistaa kestäviksi ja tyylikkäiksi kalusteiksi. Käytetyt ja kunnostetut kalusteet myymme Martela Outlet-myymälöissämme.

Euroopanlaajuisestikin ainutlaatuinen kierrätystoimintamme on osaltaan edistämässä asiakasyritystemme vastuullisuutta.

Lue lisää kierrätystoiminnastamme  Martelan nettisivuilta.

MUUTOT

Martela hoitaa koko yritysmuutto- tai tilamuutosprojektin puolestanne. Saat meiltä niin muuttomiehet kuin tarvitsemanne muuttotarvikkeet sekä joustavan, häiriöttömän muuton. Ei pelkästään itse muuttotyötä, vaan myös esimerkiksi inventoinnin, uusien kalusteiden hankinnan, vastuullisen kierrätyksen sekä aikataulutuksen. Kaikki yhdeltä toimijalta, avaimet käteen -periaatteella.

Pidämme huolta aikataulusta ja varmistamme, että palvelun laatu ja työn jälki on aina ensiluokkainen.

Lue lisää yritysmuutoista  Martelan nettisivuilta.

Pyydä tarjous muutto- ja kierrätyspalvelusta

SISUSTUSSUUNNITTELU

Ammattitaitoisesti toteutetuilla tila- ja sisustussuunnitteluratkaisuilla voidaan optimoida toimitilojen tilankäyttö sekä kirkastaa yrityksen ilme brändin arvojen mukaiseksi. Viihtyisät tilat toimivat hyvänä houkuttimena myös uusista työntekijöistä kilpailtaessa.
Vuosikymmenten kokemuksella ja ammattitaidolla laadimme yhdessä kanssanne tila- ja sisustussuunnitelmat niin yksittäiseen työpisteeseen kuin koko toimitalon tarpeisiin.

Lue lisää sisustussuunnittelusta  Martelan nettisivuilta.

TILAA UUTISKIRJEEMME

Kiinnostaako sinua saada työympäristöihin liittyviä uutisia sekä Martela Outletin tarjouksia? Klikkaa tästä ja liity postituslistalle.

 

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä myymälöihimme sinua askarruttavissa kysymyksissä.
Vastaamme kysymyksiin mahdollisimman pian.

Tampere
Vantaa
Turku

Linkki rekisteriselosteeseemme
GDPR & yksityisyys