Työtuolit vaihtoon -kampanja

Vaihda vanha työtuolisi vastuullisesti, saat 50 € hyvityksen

Istutko mukavasti? Tukeeko työtuolisi parhaalla tavalla ergonomiaa ja työtehoa? Nyt lomien jälkeen on aika tarkastaa työtuolien tilanne niin yrityksissä kuin kotitoimistoissa. 

Hyödynnä nyt tarjouksemme ja vaihda aikansa palvelleet työtuolit Martela Outlet -myymälässä hyväkuntoisiin, kunnostettuihin työtuoleihin.

Tuo vanha työtuolisi meille ja annamme sinulle 50 € vaihtohyvityksen vanhasta työtuolistasi sen kuntoon, malliin tai merkkiin katsomatta, kun ostat Outlet valikoiman työtuolin. Yksi vaihtohyvitys per tuoli. Kampanja on voimassa 1.9.2017 asti.

Mallisto verkkokaupassa

Voit katsoa verkkokaupassa olevia työtuoleja täällä. Jos löydät haluamasi mallin, voit varata sen ja noudon yhteydessä tuoda vaihtotuolin Outlet-myymälään. Verkkokaupan ja myymälöiden valikoimissa on eroja.

Miten toimia hyvityksen suhteen verkkokaupassa?

Jos löydät haluamasi työtuolin verkkokaupasta, valitse Nouto Myymälästä ja maksutavaksi Maksu Myymälään. Noudon yhteydessä annetaan hyvitys vanhasta työtuolistasi. Liitä varauksen yhteydessä Viitteenne -osioon tieto kampanjasta "TT vaihtoon 2017".

Tervetuloa ostoksille!

Martela Outlet myy kierrätettyjä ja kunnostettuja toimistokalusteita sekä julkisten tilojen kalusteita. Konseptin taustalla on Martelan ympäristöä säästävä toimintatapa, joka huomioi kalusteen elinkaaren aina uuden kalusteen materiaalivalinnoista kalusteen jatkokäyttöön.

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä myymälöihimme sinua askarruttavissa kysymyksissä.
Vastaamme kysymyksiin mahdollisimman pian.

Tampere
Vantaa

Linkki rekisteriselosteeseemme